teleselskaber

Share

teleselskaberTelenor: er det gode gamle Sonofon som har eksisteret siden mobiltelefonen fik fat i danskerne i starten af 90erne. Dengang var der kun TDC (teledanmark som det hed dengang) & Sonofon så der var ikke den store priskrig. Telenor er dermed et godt gammelt stabilt mobilselskab hvor priserne er blevet banket helt i bund.

Bibob: er et af de gode gamle stabile teleselskaber der hele tiden vokser sig større og større, grundet deres gode markedsføring indenfor billigt mobiltelefoni. Deres super gode mobil tilbud på fri tale og sms, er helt klart værd at kigge nærmere på hvis du ønsker at spare penge. Bibob er lige nu, et af de få teleselskaber der tilbyder gratis 4G/lte i deres mobilabonnementer, hvis du vælger at blive mobilkunde hos netop deres teleselskab.

CBB Mobil: er et af de gamle teleselskaber der stadig operere på det danske mobilmarked med deres gode tilbud. CBB følger stortset altid de andre teleselskaber med deres gode priser på mobilabonnement og mobilt bredbånd.

Onfone: er et af de sidste nyankomne mobilselskaber på det danske mobilmarked men allerede et af de største på grund af deres, lad os sige det rent ud, vanvittige billige tilbud de kører med. Onefone kører tit med mobilkampagner så der er rigtig mange penge at spare på sin mobilregning hvis man holder øje med deres mobilkampagner. Onefone har konstant kampagner og mobiltilbud kørende i både aviser på internettet og i fjernsynsreklamer, så helt klart et mobilselskab der vil fremad og etablere sig som nr 1 indenfor billig mobiltelefoni. Onfone er idag overtaget af Yousee.

Unotel: er også et af de gamle tilbageværende mobilselskaber med nogle fabelagtige priser, deres mobiltilbud er sometider i den dyre ende, men de plejer altid at ryge med på priskrigen så deres priser ryger ned på de andres niveau. Et af de mest stabile mobil selskaber på markedet. Desværre hører man ikke meget til Unotel længere, de går sjældent med på priskrigen blandt teleselskaberne når den raser, og der bliver ikke rigtig brugt penge på markedsføring længere, i reklamer, tv, radio samt internet.

Telmore: er Danmarks største og ældste online mobilselskab & Teleselskab. Det har eksisteret i snart 15 år og er altid klar med de billigste mobilabonnementer og mobilpriser, hvad enten det er taletidspakker eller fri data pakker du er på udkig efter. Telmore har rigtig gode taletidspakker hvis du ikke har behov for et større dataforbrug. Telmore er også et af de teleselskaber som altid går forrest når det kommer til de billigste mobilabonnementer samt taletidspakker, telmore er altid med i priskrigen og har stort set altid konkurrencedygtige priser på teleabonnementet.

Callme: er et af de veletablerede teleselskaber på markedet, og har eksisteret i en del år nu efterhånden. De har efterhånden rigtig godt fat i det danske mobilmarkedet, og kan med deres utrolige lave priser levere taletidspakker der er rigtig billige og eftertragtet. Call Me står næsten altid forrest når der er priskrig mellem de billige teleselskaber. Hos Call me har de næsten altid de bedste online tilbud på mobiltelefoner og smartphones, eneste hage er blot at de tager 6,50 kr for betaling af sit mobilabonnement, som kører automatisk over PBS. Ønsker du at surfe med 4G hastighed på din mobil, så skal du tillægge yderligere 20 kr pr måned oven i dit mobilabonnement.

Oister: Er et af de nye teleselskaber på markedet, og de har virkelig slået deres position fast hurtigt i Danmark. Dette har de gjort ved at gøre rent bord med deres mobilpriser på deres taletidspakker. De ville levere de billigste mobilabonnementer i DK og dette har gjort at priskrigen blandt teleselskaber i DK har raset stort set lige siden Oister trådte ind på mobilmarkedet. Er du på udkig efter rigtig gode internet & mobilpakker til mobilen og også taletidspakker med højt forbrug til billige penge, så er oister mobilselskab helt klart værd at tage med i sine overvejelser. Oister er lige nu det billigste teleselskab der er, men også her skal man betale 20 kr ekstra hvis man vil surfe med 4G/lte på telefonen.

M1 mobil: Var blandt Danmarks absolut billigeste mobilselskaber, så hvis du søger billig mobiltelefoni er de et rigtig godt valg. Der kan selvfølgelig også tilkøbes ekstra data og mobilpakker hvis du finder dette nødvendigt. M1 er gået sammen med bredbånd giganten Fullrate og tilbyder nu også mobiltelefoni. Efter fusionen mellem disse 2 teleselskaber, skulle det være med til at gøre teleselskabet mere konkurrencedygtigt på priser, samt dækning og stabilitet.

Tellio: bredbåndstelefoni Tellio er den nye store hingst af teleselskaber på det danske telemarked og især når det kommer til at ringe til fastnet telefon og til samtaler i udlandet. Der er i øjeblikket knaldgode tilbud på forskellige taletidspakker hvor der er FRI TALE til flere fastnettelefoner og til udlandet.

OK Mobil: er et super godt og et af de nye teleselskaber på markedet, for her får du nemlig taletid direkte ind på din mobiltelefon når du tanker benzin! Ja du læste rigtigt! Hvorfor ikke få den besparelse på sin mobilregning eller mobilabonnement, når man alligevel skal tanke sin bil. Prøv dette mobilselskab, der kan være rigtig store besparelser på mobilregningen, især hvis du feks. er pendler. Når det kommer til mobil abonnement priser, så er OK Mobil noget du skal tage med i dine overvejelser når du skal vælge nyt billigt mobilabonnement til dig eller din familie.

Fullrate: & M1 mobil Fullrate leverer bredbånd med internet, telefoni og TV samt mobiltelefoni & mobilt bredbånd til private og erhvervskunder i hele Danmark. Virksomheden blev etableret i 2005 og er siden 2009 ejet af TDC. I dag er Fullrate Danmarks 3 største internetudbyder af xDSL bredbånd og har en støt voksende og stigende kundebase fordelt ud på de forskellige mobile samt internetprodukter på ialt ca. 145.000 kunder. Fullrates kontor, kundeservice mv. er i Høje Taastrup ved København. Fullrates administrerende direktør har siden marts 2009 været Peter Mægbæk Madsen. Fakta om M1: Mobilselskabet M1 blev stiftet i 2003 og har hovedkontor i Aalborg. M1 har siden starten været i kraftig vækst og har i dag ca. 155.000 kunder over hele landet fordelt på produkterne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. I 2009 blev M1 solgt til TDC-koncernen. Bo Abrahamsen har været administrerende direktør for M1 siden januar i år. Fakta om fusionen | det nye Fullrate | pr. 1. januar 2013: Det nye Fullrate vil have i alt ca. 300.000 kunder fordelt på de forskellige internet & mobilprodukter: mobiltelefoni, fastnettelefoni, TV, bredbånd og mobilt bredbånd. Hovedkontoret vil ligge i Høje Taastrup ved København.

TDC: Er uden tvivl et af de største teleselskaber i Danmark sammen med telenor, 3, og Telia, deres priser er ikke ligeså billige som de små mobilselskaber, men de tilbyder gode taletidspakker og en rigtig god dækning, uanset hvor i landet du befinder dig, tager man disse ting med i sine betragtninger, så er teleselskabet TDC et rigtig godt sted at starte.

De fleste teleselskaber er i rasende udvikling, deraf kommer priskrigen samt alle de gode tilbud på mobiltelefoner, bredbånd og mobilabonnement

Ønsker du at se en komplet samling og guide af teleselskaber og mobilabonnementer? Så klik her

Share