Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Google-reklamer / Adsense
7. Annoncenetværk
8. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger af websitet
http://www.powerlifting.dk
Toggangen 30
2730 Herlev
Email: info@powerlifting.dk

2. Cookies, Hvad er det?
Cookies er filer som er oprettet af internetsider / websites som du har besøgt, med det formål at gemme oplysninger, indstillinger, eller profil-oplysninger for websitet. Der er 2 typer af cookies: 1-partscookies som gemmes af det domæne, som er angivet i browseren. 3-partscookies kommer fra andre domæner med elementer, der er indlejret på siden, det kan være annoncer eller billeder. Der er ikke personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke bære eller vedhæftes med virus.

I hvor lang tid opbevares cookies?
En cookies levetid kan variere vidt forskelligt, alt efter hvad de enkelte udbydere eller annoncører har sat dem til. Nogle cookies forsvinder allerede når du lukker browser-vinduet ned, mens andre vil kunne eksistere i flere år. Mange udbydere og annoncører bruger typisk cookies af 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Dog skal du huske at cookiens levetid starter “forfra” ved hvert besøg på websitet. Typisk vil vores cookies blive slettet efter 30 dage, da de fleste på dette website er sat til dette. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Brug ovenstående link.

Er cookies farlige?
Nej! De kan tværtimod hjælpe dig med at gøre tingene lettere, når du manøvrere rundt på internettet, ved at huske tidligere indtastninger og indstillinger.

3. Hvordan sletter jeg eller blokerer cookies?
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da

4. Hvad er formålet med cookies på jeres side?
Der er forskellige typer af cookies på vores hjemmeside til forskellige formål. Nogle af disse formål er Bla. at indsamle data omkring hvor meget trafik der sendes til vores website, målrette annonceringen så de mest relevante vises, og forbedre hele brugeroplevelsen i form af et hurtigt og responsivt website.

Vores hjemmeside bruger cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at kunne se hvor meget trafik der drives til hjemmesiden. Hvis du ønsker det, kan du fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Google Reklamer / Adsense
Nogle tredjepartsprogrammer og reklamer kan leveres af Google, som bruger cookies til at vise annoncer på dette websted. Google bruger DART-cookien, som gør det muligt at vise annoncer til vores brugere baseret på deres besøg på dette websted og andre websteder på internettet. Du kan fravælge brugen af DART-cookien ved at besøge Googles annonce-og indholdsnetværket privacy policy. – Se mere på: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

7. Vores Annoncører
Vores hjemmeside bruger følgende annonce & reklame-netværk:
– Google Adsense
– Digital Advisor
– Statcounter

8. Personoplysninger, hvordan bliver de brugt?
Personoplysningerne overdrages aldrig til 3-part, med mindre du selv udtrykkeligt har givet din tilladelse til dette. Vi indsamler aldrig personoplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger i form af registrering, køb eller deltagelse ved forskellige undersøgelser af forskellig art, hvor der kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og viden til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb, registrering eller undersøgelse som de var indsamlet til. Selve oplysningerne bruges derudover også til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vores hjemmeside. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og undersøgelser, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Personoplysninger Kontakt?

Hvis du ønsker at få adgang til de forskellige oplysninger som er registreret hos os, om dig hos formel-1.website, skal du tage kontakt på email: info@formel-1.website. Er der registreret ukorrekte informationer, eller har du andre spørgsmål, kan du passende bruge samme email. Du kan få agt-indsigt i hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysninger Beskyttelse?

Persondataloven påpeger at dine personlige oplysninger skal opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog aldrig garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der vil/kan være en risiko for, at andre uberettiget tvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres efterhånden som det formål, de blev brugt og indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi dette, så retter vi datoen for “sidst opdateret” nede i bunden på selve siden. I tilfælde af store og vigtige ændringer, giver vi besked ved at påføre en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Når og hvis der behandles personoplysninger omkring dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan spores til dig. Hvis det skulle vise sig at de personoplysninger eller informationer der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at få disse ændret, slettet eller blokeret. Altid vil du kunne gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du kan klage over behandlingen af personoplysninger og data omkring dig. Klager kan og bør indbringes hos Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

– Cookies og Privatlivspolitik sidst opdateret 18 Februar 2016 kl.06.10